Over ons

Trailer Service International (T.S.I.) B.V. is opgericht in 1984, en is een werkplaats waar U met al Uw moderne materieel terecht kunt voor ouderwetse service en kwaliteit. Voor reparaties, (preventief) onderhoud en APK-keuringen kunt U bij ons zes dagen per week terecht. Tevens heeft T.S.I. een uitgebreid assortiment onderdelen op voorraad. Van remtrommels tot verlichting kunt U aan de balie van T.S.I. direct afhalen.

T.S.I. biedt onderhoudsprogramma’s voor Uw materieel, waarin U zelf de frequentie van binnenkomen kunt aangeven. Bijvoorbeeld elk kwartaal preventieve controle, waarvan éénmaal met een beurt en éénmaal met APK-keuring. Afhankelijk van de wensen van de klant, en de gevoeligheid van het materiaal maken wij een programma waarbij U ruim voor elke controle van ons een herinnering krijgt om binnen te komen. Tevens biedt T.S.I. de mogelijkheid om servicecontracten af te sluiten voor getrokken materieel!

T.S.I. is door de RDW erkend voor getrokken materieel, waardoor U slechts op één adres hoeft te zijn voor Uw complete getrokken vloot.
Is Uw oplegger aan APK-keuring toe? Controleer het hiernaast bij de RDW APK online! Voer het kenteken in en U weet binnen enkele seconden wanneer uw materieel ter keuring moet!